bluegrass-musiikki
Bluegrass-instrumentit
Suomalaiset yhtyeet
Bluegrass-klubi ja jamit
SBMY r.y.
Linkit
Bluegrass-klubi ja jamit

 

SBMY-logo

Suomen bluegrass-musiikin yhdistys


SBMY on vuonna 1993 perustettu rekisteröity yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää Bluegrass- musiikin harrastusta Suomessa järjestämällä jamitilaisuuksia, konsertteja, workshoppeja ja julkaisemalla jäsenlehteä.

Yhdistyksen jäsenlehti Picker's Post ilmestyy pari kertaa vuodessa. Lehdessä kerrotaan ajankohtaisista akustisen bluegrass-musiikin asioista, artisteista, soittimista ja tapahtumista.

SBMY järjestää opetustilaisuuksia (workshop) joissa voit tutustua akustisiin instrumentteihin ja bluegrass- musiikkiin. Voit saada myös henkilökohtaisen opettajan antamaan oppitunteja valitsemasi soittimen soitossa.

SBMY järjestää myös kerran kuussa pidettäviä jamiklubi-iltoja.

Yhdistys järjestää jokavuotisen Ruotsinpyhtää Bluegrass- festivaalin joka pidetään aina kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vuonna 1997 juhlittiin Bluegrass 97 kymmenvuotisjuhlaa.

Suomen bluegrass-musiikin yhdistys organisoi myös esiintyjiä kaikkiin tilaisuuksiin, oli kysymys kantrihenkisistä bileistä tai koulukonserteista. Lisää tietoa saat soittamalla numeroon (09) 804 1613 tai 0500 50 50 31. Sähköpostiosoite on webmaster@bluegrass.fi

Jäseneksi liittyminen:
Jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa, joka maksetaan tilille: OKO 504601-418024, maksun saaja: SBMY r.y., c/o Tilitoimisto PR, Jyrki Ilvonen/Höyläämötie 11 A, 4.krs 00380 HELSINKI. Maksettuasi jäsenmaksun kopioi alla olevat rivit ja lähetä täydennettynä sähköpostitse osoitteeseen webmaster@bluegrass.fi tai faxilla numeroon (09) 6962 9110. Seuraavan vuoden jäsenmaksu on maksettava alkavan vuoden tammikuun loppuun mennessä.

Nimi:
Osoite:
Postitoimipaikka:
Postinumero:
Sähköpostiosoite:
Instrumentit joita soitan:
Olen kuunnellut bluegrass-musiikkia ______ vuotta

 

Webbitilan sponsoroi EUnet Finland.   Toteutus:Pixelpress Oy    © 1997    webmaster@bluegrass.fi